Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja

Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja

Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It's easy, it is quick, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja is 6-8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja estimated approx 1h y 1/2 aprox.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja using 18 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Albóndigas improvisando con lo que encontramos por nevera/despensa

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja:

  1. Para las albóndigas:
  2. 1 pechuga entera y 1/2
  3. 1 manzana verde pequeña
  4. 1 loncha queso Mahón
  5. 1 huevo
  6. 1 cucharada salsa de soja
  7. 1 cucharadita salsa perrins
  8. 1 diente ajo
  9. Jengibre en polvo y pimienta negra
  10. Pan rallado
  11. Para la salsa:
  12. 400 gr tomate triturado
  13. 250 ml caldo de pollo
  14. 2 cucharadas salsa teriyaki
  15. Aceite de oliva
  16. Pimentón rojo picante y cebolla en polvo
  17. 1 cucharadita Sal y azúcar
  18. Pan rallado para espesar

Instructions to make to make Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja

  1. La carne la podemos comprar picada o picarla nosotros en una picadora, robot de cocina o lo que tengamos. Yo la pico en la TM 7 seg. Vel 5. para eso cortamos la pechuga previamente en trozos no demasiado grandes pero tampoco pequeños. Una vez picada retiramos a un bowl.
  2. Cortamos con un cuchillo en trozos pequeños o picamos en picadora o robot, el ajo, la manzana y el queso. Yo pico en la TM 5 seg. Vel 5, previamente la manzana lavada y cortada en 4 trozos, el ajo pelado y cortado a la mita quitando el tronco central. Añadimos al bowl con la carne. Añadimos el resto de ingredientes al bowl, jergibre al gusto y pan rallado en necesario para que se puedan formar las albóndigas sin que quede muy basto.
  3. Formamos las albóndigas y reservamos.
  4. Vamos con la salsa. En una olla lo suficientemente grande ponemos el aceite a calentar y añadimos la cebolla en polvo y el pimentón al gusto, removemos para disolver y añadimos el tomate, la sal y el azúcar y dejamos que se cocine unos 20 minutos. Añadimos la salsa teriyaki y dejamos 10 minutos más. Añadimos el caldo de pollo y dejamos que vaya reduciendo.
  5. Si queremos una salsa más espesa le podemos añadir pan rallado, lo bueno usar pan rallado en lugar de harina es que no deja grumos con lo se puede añadir en cualquier momento. Le he puesto un par de cucharadas de pan rallado cuando se había reducido porque la quería más espesa. Añadimos las albóndigas y dejamos que se cocinen unos 20 minutos.
  6. Acompañado con un poco de arroz integral. ¡Buen provecho!!!

As your experience and confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet regimen to your personal tastes in time. Whether you want to offer a dish that uses fewer or more active ingredients or is a bit essentially spicy, you can make simple changes to achieve this objective. In other words, start making your dishes in a timely manner. As for basic cooking abilities for novices you do not need to discover them yet just if you grasp some easy cooking techniques.

This isn't a complete overview to quick as well as simple lunch dishes but its great something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this special food Steps to Prepare Ultimate Albóndigas de pollo con manzana y queso Mahón en salsa roja. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Fricandó de carne a la Peruana

Tiramisú

Pechugas de pollo al curry madras (amarillo)