Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai
Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai is one of the most favored of current trending foods in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai is dos raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai using 16 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.
La harsa, es muy desconocida en nuestra cocina pero he visto algunos de los grandes de la cocina de nuestro país utilizarla alguna que otra y también lo he visto con mucha más frecuencia en las cocinas de los estados unidos, reino unido y también en Australia, porque sus cocinas son más multicultural que la nuestra y también están más arraigadas la cocina de Oriente Medio y la cocina asiática. La harsa de origen árabe y esta que he utilizado, es egipcia pero también la hay en Marruecos pero para mi la egipcia es mucho mejor con diferencia..
Ingredients and spices that need to be Get to make Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai:
- 500 g pechuga de pollo en cortada en trozos grandes
- 1 cebolla morada grande
- 1 pimiento verde mediano
- 3 dientes gruesos
- 3 cucharadas soperas salsa thai siracha
- 1 cucharada sopera harsa
- 1/2 cucharadita cominos molido
- 1/4 de una cucharadita rasa pimienta negra molida
- Sal fina Marina la necesaria
- 8 cucharadas soperas aceite de oliva virgen extra
- Para el marinado de los tacos de pechuga
- 1/2 cucharadita cúrcuma en polvo
- 1/2 cucharadita jengibre en polvo
- 1/2 cucharadita ras el hanout
- Sal fina Marina
- 10 cucharadas soperas aceite de oliva virgen extra
Steps to make to make Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai
- Esta es la harsa. Es un machacado de chiles encurtidos de origen árabe.
- En primer lugar, cortamos los tacos de pechuga en trozos grandes y los ponemos en un bol y a continuación, le añadimos todos los ingredientes que he puesto en el marinado, mezclamos bien y dejamos marinar en el frigorífico durante treinta minutos.
Mientras tanto, pelamos la cebolla y los tres dientes de ajo. A continuación cortamos en juliana gruesa la cebolla y laminamos los tres dientes de ajo y reservamos. - Pasados los treinta minutos, ponemos una sartén en el fuego, le añadimos las ocho cucharadas soperas de aceite de oliva virgen extra, los tres dientes de ajo y aromatizamos el aceite unos segundos y a continuación, le añadimos la cebolla en juliana, el pimiento verde laminado, la pimienta negra molida, el cominos molido y los tacos de pechuga de pollo. Yo solo he puesto la mitad porque en casa no se atrevían con el picante.
- A continuación, cogemos una espátula de madera y lo salteamos removiendo con la espátula durante unos cinco minutos muy constantemente y listo.
A la hora de servir, ponemos la ración en un plato y la rematamos con las tres cucharadas de sal thai sriracha y a disfrutar.
As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have extra all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet to your individual preferences in time. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or more components or is a bit more or less hot, you can make simple changes to achieve this goal. In other words, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic food preparation abilities for newbies you do not require to discover them however just if you master some simple cooking techniques.
This isn't a total overview to quick as well as very easy lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Simple Way to Make Perfect Pechuga de pollo en salsa picante de harsa y thai. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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