Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo

Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo

Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo. One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo is one of the most popular of recent trending meals on earth. It is simple, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo estimated approx 45 minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo using 20 ingredients and 16 steps. Here is how you cook that.

Una receta fácil, que a todos gustan

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo:

  1. Para los filetes empanados
  2. 8 filetes pollo finos
  3. 2 huevos
  4. 2-3 dientes ajo
  5. 1 cuchara perejil fresco
  6. Pan rallado para empanar
  7. Aceite para freír
  8. Para la salsa de pimientos
  9. 500 gr o 2 botes pimientos de Piquillo
  10. 1 cebolla mediana
  11. 2 dientes ajo
  12. 5 cucharas aceite de oliva
  13. 400 ml nata para cocinar
  14. Sal
  15. Tomillo
  16. Cominos
  17. Guarnición (opcional)
  18. 4 patatas pequeñas
  19. Aceite para freír
  20. Sal

Steps to make to make Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo

  1. En un vaso triturador o recipiente apto para triturar añadimos los huevos, el perejil, los ajos a los que les quitamos el tallo del centro una pizca de sal y pimienta
  2. Trituramos todo y reservamos
  3. Salpimentamos los filetes, los metemos en un bol o recipiente, le añadimos la mezcla que teníamos triturada y lo mezclamos
  4. Taparemos el bol y reservaremos en la nevera
  5. Picaremos la cebolla y los dientes de ajo al gusto, en mi caso en cuadraditos pequeños la cebolla y los ajos en láminas
  6. Ponemos un fondo de aceite en una olla unas 5-6 cucharas, la calentamos, añadimos la cebolla, una pizca de sal, removemos, dejaremos a fuego medio-bajo hasta que la cebolla esté tierna y cambie de color
  7. Mientras escurriremos los botes de pimientos, añadimos la una cucharita colmada de maizena o harina de maíz y removemos
  8. Añadimos los pimientos, los cominos, el tomillo y removeremos, dejaremos sofreír unos 2 minutos
  9. Añadiremos la nata, la sal, removemos y dejaremos hervir unos 2 minutos removiendo de vez en cuando
  10. Quitamos la olla del fuego, trituramos, probaremos y corregiremos de sal si es necesario, después reservaremos
  11. En una sartén añadimos aceite para freír y calentamos, mientras pondremos el pan rallado en un recipiente amplio y empanamos los filetes por ambos lados
  12. Freiremos los filetes a fuego medio-alto durante unos 3 minutos por cada lado hasta que estén dorados (el tiempo dependerá del recipiente y del fuego), después los pondremos sobre una fuente o bandeja con papel absorbente
  13. Opcionalmente pelaremos, lavarenos y cortaremos las patatas, en una sartén calentamos aceite para freír añadiremos las patatas y dejaremos freír a fuego medio-bajo
  14. Una vez estén las patatas blandas aumentamos el fuego hasta que doren, después las pondremos en un recipiente con papel absorbente y añadimos sal
  15. Emplatamos poniendo un poco de salsa en el fondo, añadimos los filetes, las patatas a un lado y le añadimos un poco más de salsa
  16. Consejo: la salsa si la deseamos con un sabor más intenso se le puede añadir hasta otro bote de pimientos más

As your experience and also self-confidence expands, you will find that you have a lot more all-natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that uses less or more active ingredients or is a little essentially hot, you can make simple modifications to attain this goal. Simply put, begin making your dishes in a timely manner. As for standard cooking skills for novices you do not require to learn them yet only if you grasp some easy cooking methods.

This isn't a complete guide to quick as well as simple lunch dishes yet its good something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Make Quick Filetes de pollo empanados con salsa de pimientos del Piquillo. Thanks so much for reading. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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