Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon

Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon estimated approx 30 minutos.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon using 8 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Esta receta es muy socorrida, sencilla y suele gustar. Para las cantidades siempre ha
y que tener en cuenta el gusto de los comensales, hay a quien le gusta más comerse los filetes sin guarnición y a quien con un filete pequeño y mucha guarnición le va genial el plato. Yo soy del segundo grupo, y para rematar la faena y buen pan calentito y hacer barquitos en la salsa.... Hace que sea delicioso este plato.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon:

  1. De 4 a 7 fieletes (según comensales)
  2. 1 brick nata para cocinar, se puede sustituir por leche evaporada para los que cuentan las calorías
  3. 1/2 cebolla
  4. 1 lata champiñones laminados (o enteros, al gusto) también podéis usar champiñones frescos
  5. 1 blister bacon ahumado
  6. Aceite
  7. Sal
  8. Pimienta

Steps to make to make Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon

  1. Echar en una sartén un chorreón de aceite con el bacon troceado, a continuación la cebolla troceada, cuando se haya pochado añadir los champiñones hasta que hayan soltado el exceso de agua. Echarle sal a la cebolla y champiñones siempre al gusto, aunque el bacon es salado pero no contrarresta el dulzor de la cebolla así que yo aconsejo una pizca de sal en este paso
  2. Poner a fuego muy bajo añadir la nata (o leche evaporada) remover de vez en cuando, si preveés que vas a tardar con el siguiente paso, puedes dejarlo parado, es más aconsejable para no quedarte sin nata para la salsa
  3. Mientras tenemos la nata en la sartén a fuego muy lento (o parado) en otra sartén echamos aceite y freímos los filetes, sin que queden demasiado hechos, lo suyo es que queden jugosos porque en el siguiente paso se seguirán cocinando.
  4. Cuando todos los filetes estén hechos se irán incorporando a la otra sartén donde está la nata con todos los añadidos (champiñones, bacon, cebollita) y se sumergen durante unos 10 minutos, hasta que consideremos hayan absorbido los jugos y el sabor. OJO! Yo me suelo guiar por la nata, me gusta que no quede seca, sino que sea más bien líquida como la de cualquier salsa al uso. Se puede añadir más nata si vemos que en este paso nos quedamos sin nata.

As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have much more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you want to serve a recipe that uses fewer or even more active ingredients or is a little basically zesty, you can make basic modifications to accomplish this objective. Simply put, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for beginners you do not need to learn them yet only if you master some easy cooking strategies.

This isn't a total overview to quick and simple lunch recipes however its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this special food Easiest Way to Make Super Quick Homemade Filetes de pollo (pechuga) con nata, champiñones y bacon. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Raxo de pollo con patatas y pimientos de Padrón

Pollo mechado en Instant Pot

Causa limeña 🌶 🥑 🌶🥑