Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado

Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado

Hello everybody, it's Louise, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado is something that I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

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Ingredients and spices that need to be Get to make Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado:

  1. 2 berenjenas
  2. 1 cebolla grande
  3. 2 pechugas
  4. Sal
  5. Aceite de oliva
  6. 100 gr.de jamón serrano
  7. Queso rallados
  8. 125 gr. harina
  9. 200 gr. mantequilla
  10. 1 l. leche

Steps to make to make Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado

  1. Cogemos las berenjenas las abrimos por la mitad y quitamos la carne.Una vez limpias las metemos en el horno a 180 grados durante 20-25 minutos con un chorreón de aceite y sal.
  2. Cogemos la cebolla la pelamos y picamos.En una sartén con un poco de aceite echamos la cebolla y dejamos que se poche.Una vez pochada echamos la carne de la berenjena cortada en daditos con un poco de sal.Por otro lado cogemos la pechuga la cortamos en julianas y echamos en otra sartén con un poco de aceite.Echamos la pechuga con un poco de sal y esperamos que se dore.
  3. Una vez echa la pechuga la cortamos en trozos pequeños y la mezclamos con la carne de berenjena cuando esté hecha.
  4. Sacamos las berenjenas del horno, las rellenamos con nuestro relleno y encima ponemos una loncha de jamón serrano y reservamos.
  5. Hacemos la bechamel, lo primero de todo.Tamizamos la harina con un colador (este paso es súper importante para que luego no queden grumos).Ponemos un cazo a calentar a fuego medio el litro de leche durante 4-5 minutos sin que llegue a hervir.En otro cazo introducimos 150g. de mantequilla y la calentamos a fuego bajo hasta que se derrita.Luego añadimos la harina tamizada.Dejamos que se mezcle todo.Removemos de manera continua durante 5-6 minutos.
  6. Removemos muy bien con una cuchara de madera la harina hasta que quede una bola blanca.Echamos la leche caliente en el cazo con la harina y la mantequilla.Añadimos sal y pimienta al gusto, y un poco de nuez moscada.Si queda muy espesa podéis echar más leche.
  7. Ahora cogemos nuestra berenjenas reservadas, le echamos la bechamel por encima y el queso rallado.Las metemos en el horno durante 10-15 minutos a 180 grados.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly discover that you have extra all-natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your personal preferences with time. Whether you intend to serve a recipe that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little bit basically hot, you can make simple adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your recipes in a timely manner. As for basic cooking skills for newbies you do not need to discover them yet only if you master some easy cooking methods.

This isn't a full guide to fast and also easy lunch dishes however its excellent food for thought. Hopefully this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this special food Simple Way to Make Any-night-of-the-week Riquísimas berenjenas rellenas de pechuga, con jamón, bechamel y queso rallado. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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